1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Has anyone Successfully burned Family Guy to One Disc???

Discussion in 'DVD2One forum' started by mrmojo448, Jun 24, 2003.

  1. mrmojo448

    mrmojo448 Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Like the subject says, I am looking to copy my 4 disc set to 4 DVD-R's and not 8!!! does anyone know how I can do this?
     
  2. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Use

    DVD Decrypter
    DVD2One ([bold]FULL DISK[/bold])
    Nero [or other burning prog]

    OR
    DVD Shrink ([bold]FULL DISK[/bold])
    Nero [or other burning prog]

    Haven't done Family Guy but I have done Futurama Season 2 - 4 disc set [did it with the top option but either should work fine]...

    peace
     
  3. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Herbsman, where did u tell me to go to upgrade my firmware so i can get the Pioneer 105 to read at more than 2.1x?

    Is it a reliable upgrade?

    Chris
     
  4. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    Bit of a cross thread posting there Oriphus mate.

    URL to 1.30 RPC1 x12rip http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=12632&postdays=0&postorder=asc&start=0
    The URL's are there for original Pioneer a05/105 drives to if downgrade is needed

    I have a Pioneer 104 so what do you want me to tell you about whether f/w is reliable or not
    [bold]LOL[/bold]

    I find firmware upgrades are very much a trustful matter...

    (Both times I've flashed .. no problems)!!
    [​IMG]

     
  5. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    If there was a 1.33 RPC1 X2-4all x12rip URL I gave you then I cant remember where that was...

    If there is a 1.33 version it'll be on that firmware site (somewhere)


     
  6. moridin

    moridin Member

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Last edited: Jun 26, 2003
  7. ken0042

    ken0042 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have also backed this up using Herbsman's first method.
     
  8. semuk

    semuk Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

    I copyed one of Season 2, think it was season 2 disc 4, but disc 3 is to big for a straight copy.

    I ussed DVD shrink to cut down to size, then burned with nero but now there's no menu? i did summin wrong...anyone know what???

     
  9. ken0042

    ken0042 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think your answer to what you did wrong is right in your signature. As stated before, I copied all of the first 4 Family Guy discs using Herbsman's first method, as outlined in my sig. None of them were too big.
     
  10. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    [​IMG]

    [bold]semuk [/bold] if using DVD Shrink 2.3 [latest version] then in FULL-DISK option you can leave menu , slightly compress video & compress extras to stills if you so wish...

    peace
     

Share This Page