1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hitman contracts

Discussion in 'Xbox - Backup discussion' started by G4MERZO1D, Apr 29, 2004.

  1. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lo all
    tryed backing up my Hitman Contracts game to dvd-r
    created iso with nero and burned with nero at 1x with my optorite dd0201 drive
    game boots ok but boots straight away to a "Your Disk May Be Damaged Or Dirty" error message...
    anybody know the problem?
    regards
     
  2. scottas

    scottas Guest

    you need to create the iso with cration. Then burn the image with nero.
     
  3. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i no how to create and burn iso's thanks :/
    any1 else know about this and got a fix?
     
  4. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok figured it out,
    the xbox i use for all my ntsc backups was on pal, thats why :/
    but its black and white :s
    why is this, btw ive used Enigma Video Switch
     
  5. MIGHTYMAX

    MIGHTYMAX Guest

    I have a Xbox error 16 on my screen when my X-box boots . It says my Xbox needs servicing. What exactly does error # 16 mean???
     
  6. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    look around next time
    but its a missing dashboard
     
  7. Mouth_uk

    Mouth_uk Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi guys,

    I too am having a nightmare trying to back this game up.

    The DVD insists that there is only one folder on the disk.. VIDEO_TS with 14meg worth of video files on there.

    I'm using G04s and I've tried Diskjuggler, RecordNow Max and Alcohol and all are giving me the same error:

    "No disk found"

    Any ideas?
     
  8. clarky

    clarky Regular member

    Joined:
    Feb 2, 2004
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    mouth_uk

    Are you putting the game in your pc drive? Hence the use of alcohol 120%? If this is the case, then that is the reason why you cant back up the game.

    I backed my copy up fine (pal) via the usual method.
     
  9. nastynath

    nastynath Guest

    Hi all,

    I back up all my games to disk not to H/D. As the money for a H/D I would rather put into my computer not XBOX!!!

    I use Evo X dash to get it to start up.
    Then, use Flash XP 3.0 (latest version from memory)
    Then, Xiso to create image.
    Then either Record Now or Nero to burn.
    All my games work unreal!
    All burnt at 4x speed on a Pioneer 107D.
    Media is TDK, either 1-4x speed discs or the new 1-8x speed discs (I am in Australia).
    I chose to rip to + positive media as my XBOX likes them better at times to - Negative as Negative skips at times through movies scenes.

    And yes! Hitman Contracts burned sweet!!!

    Nasty...
     

Share This Page