1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kyptview a780

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by nene07, Nov 18, 2011.

  1. nene07

    nene07 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hello
    can any1 tell me please is there a new update for this box kyptview a780
    thank you
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    moved to correct forum due to poster's blindness as not a feedback & suggestions issue.
     
  3. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    yes there is by s/w update only,maybe hold off for a day or2.
     
  4. nene07

    nene07 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hello
    iam very sorry if iam in the wrong place for this.
    but iam new to this any help would be very much appreciated.
    thank you
     
  5. nene07

    nene07 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hello
    thanx for the reply ive tried the s/w update but still most of channels still off.
    any help would be very much appreicated
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    did you factory reset,and auto scanned from direct feed with lan removed,insert lan when channels are loaded,then you may need to power off at rear box modem and router for 30 secs then on,yes a number of channels dont work at the moment.
     
  7. mojo88

    mojo88 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi catkid, is your kv working because mine is not well it is but its un watchable glitching, freezing, signal on/off aaaarrrrrgggg, i have not updated with new software yet
     
  8. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    if his is working, then I am Santa claus! ha ha ha ho ho ho
     
  9. mojo88

    mojo88 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hey michah, is it worth updating with new software
     
  10. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    yes santa its working well my kv 700 has not let the door close for the last 2 years ho ho ho.
     
  11. nene07

    nene07 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi
    got it al working m8 thanx to your gd self.
    keep up the gd work.
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    good stuff,a lot of people had updating problems or failures to update in the last few days,so hopefully things may get better soon.
     

Share This Page