1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MS Dash keeps booting (HELP!)

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by sicmaggot, Apr 16, 2007.

  1. sicmaggot

    sicmaggot Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    today i started up my xbox so i could play Kiltrocity map pack, but, when i booted up my xbox with no disk in, it booted to the ms dash instead of the EvoX dash i had set. the light was red, so i figured it just didn't load right, so i spent an hour and a half trying to fix this issue, reinstalling mods, uninstalling mods, adding backups, I even tried erasing E:/ nothing will work. The only issue is that it won't boot to evox, or unleashX or xbmc, or any other dash, only the ms one. It will run modded disks (killtrocity) i just can't get the dash to load up. I even tried replacing the C drive with another Dash. help!

    Could I install new bios (like xenium or something) to a non-chipped xbox? That might solve it, but i don't know how to mod the bios.
     
    Last edited: Apr 16, 2007
  2. krj15489

    krj15489 Regular member

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    what kind of softmod do you have? you could try a different verion
     
  3. IIIIIII

    IIIIIII Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Does it ask u for the time every time u load up the MS dash?
     

Share This Page