1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nero Problem ? (see log)

Discussion in 'DVDR' started by shaftid, Apr 21, 2004.

  1. shaftid

    shaftid Member

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello,
    I'm having a problem burning to my DVD using Nero. Here is what I received from Nero:

    Can you please help me?
     
  2. ScubaPete

    ScubaPete Senior member

    Joined:
    Mar 13, 2003
    Messages:
    6,324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116



    Hi shaftid, Welcome to our little Club,

    Did you use a guide ?

    First off, what if anything did you use to rip the DVD with and what were it’s settings or were these files AVI's ?

    Where are your source files located ?
    DVD ?
    HD ?

    What settings were you using in your Burning ROM’s New Compilation Window ?

    Exactly what files were you attempting to burn ?
    AVI’s
    MPG’s
    VOB’s ? - Were they JUST VOB’s or were there other files mixed in ?
    ISO’s ?

    Why was it disabled ??


    Let’s be fair, We need All the answers to the above questions in order to help you. (I only mention this because sooo many Newbies answer 2 or 3 questions and then I must re-type all my questions over again and again to find where to insert the needed help, thanks for understanding :) Before posting, check to ensure every question has a reply, if you don't know, simply put, Unknown - we should be able to set you right straight away :D)

    Again, welcome to our forum,

    Pete

    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]
    The “old man” Pete (ö¿ô)
    Compaq 8000, Pent 4 CPU 2.84GHz, 1GB RAM, 520GB HD.
    4 Drives, JLMS DVD ROM, Nec 4X R/W ND-1300A, HP R/W 200j, AXV CD/DVD-ROM. GeForce4 Ti 4200-128MB, OS– XP.[/small]
     
    Last edited: Apr 21, 2004

Share This Page