1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Sound!!!!

Discussion in 'Video capturing from analog sources' started by spawnyman, May 3, 2007.

  1. spawnyman

    spawnyman Member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have recently tried to use a TEVION DVD MAKER. I have connected the cables as stated but i am getting no sound. Video is fine but has anybody got any ideas on why i might not be getting audio?
     
  2. spiesfan

    spiesfan Regular member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try testing the audio setup with other cables.
     
  3. Dr_Shifty

    Dr_Shifty Member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Open the Volume Control - right click the speaker icon in the system tray - and make sure your line-in is not muted. Some software installation seems to mute it as default.
     
  4. Berryone

    Berryone Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    1,471
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    What cables have you hooked up and How?
     
  5. _lonewolf

    _lonewolf Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It could be your media player. If your using a windows media player than it could be that you dont have the correct audio codac. Download a VLC media player. This will play almost anything even bin and cue files. If there is still no sound it may be your TEVION DVD MAKER or the cables.
     

Share This Page