1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Printer Isallation Problems.

Discussion in 'PC hardware help' started by Silo45, Feb 23, 2007.

  1. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Im trying to install a Lexmark printer but Im having some problems.

    When I try to install the drivers, I get some errors saying that they're missing files from my HD and asks me to insert my WinXP SP2 CD, but all I have is the SP1 CD and it dosent work.

    I downloaded the Missing files off the net and I got my printer to work, But then My Iexplorer6 and Firefox stopped working. I dont know what to do.

    I use system restore to go back to before I Installed anything and here I am asking for help.

    From waht I remember some of the missing files were:

    usbscan.sys
    wiafbdrv.dll
    And I think a few more.

    I had the same problem With an Old HP printer and when I DL the missing DLL's off the net it worked fine, but now it dosent.

    Any Help??

    Thanx,
    Silo
     
  2. marsey99

    marsey99 Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you could go to microsux and update to sp2?
     
  3. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have SP2 installed already so I dont think that is the problem (But Im no Pro), But when i got my labtop it came with SP1 CD :(.

    Think I should reinstall the SP2?

    Silo
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,076
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    128
    is that lexmark a multi-function printer?
     
  5. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes it is, its a
    Lexmark X1270 : Printer, Scanner, Copyer.

    Sounds like your on to something. Run with it...

    Thanx
     
  6. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,076
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    128
    these 2 files usbscan.sys, wiafbdrv.dll points to multifunction printers. is this the file you downloaded from lexmark, cjb1200EN.exe version 1.0.11.0 ?
     
  7. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I didnt Download any files from lexmark it came with an installation disk that I used to try to install the printer.

    I dont know if this helps but I actually called lexmark and they told me that the problem was with My OS, they said that if it was a Lexmark problem then the filenames would have started with "L".

    You think I Should try and install the file you are refuring too?
     
  8. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,076
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    128
    try itas can't do any worse than what is happening now. make certain to uninstall old lexmark stuff 1st before installing new files.
     
  9. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok thanx Ill try that,
    Ill get back to you too after the install and tell you the verdict.

    Thanx again,
    Silo
     
  10. Silo45

    Silo45 Member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok so I reinstalled SP2, and Im not sure but I think it might of worked. Im still in the BETA stages, but everything seems to be working ok.

    I just wanted to say thanx for all your help.

    If anything dose go wrong ill post again.

    Afterdawn Member For Life,
    Silo


    Once again, Afterdawn saved my A$$.
     

Share This Page