1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem joining AVI's

Discussion in 'Video playback problems' started by DCGohan, Jan 13, 2007.

  1. DCGohan

    DCGohan Member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well, I have 2 avi files of a movie, and I wanted to join them together so when I make a DVD out of them, the sound doesn't get messed up at the halfway mark. But that problem kind of happened when I joined them with VirtualDub also. Where after the halfway mark, the sound is faster than the video, and not in sync. Does anyone know why, and how I can join these 2 avis w/o that problem?
     
  2. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Let's try better threads titles in the future - I changed it to something more appropriate. Have fun :)
     
    Last edited: Jan 17, 2007
  3. DCGohan

    DCGohan Member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had thought I got it to work, so I changed the title to something else. But what I did only worked for a short time. The first half of the video had a second or 2 of a black screen, so I cut that out of it. After the halfway point(where the 2 files are joined) the sound wasn't off, but then I watched longer, and the sound wasn't sync again. =\
     

Share This Page