1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RIPPING PROBLEMS......................STILL!!!

Discussion in 'Audio' started by NINRH8R, Jan 11, 2008.

  1. NINRH8R

    NINRH8R Member

    Joined:
    Feb 8, 2006
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, i am just trying to rip a CD to my hard drive and the audio is skipping/jumping....not just one skip, but i mean continuous skipping.....nero has been working fine in the past, but all of a sudden its not working anymore.So today i got a copy of winamp from a friend, i watched winamp rip, rip, rip, rip all 13 tracks within about 30secs. and it put it track into its folder....but when u click the tracks, nothing plays.............at least with nero it was ripping the songs but they are jittery/skip, can't be played at all.......i have tried running the drive at even 8x speed with the same results.

    Anybody have a clue what i may try?....i am running windows vista, and my drivers all updated.
     
  2. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    NINRH8R:

    DON'T double post the same topic.
    Try the advice given in the other discussion... and stick to that one.
     
  3. tgvas

    tgvas Member

    Joined:
    Jul 25, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Too bad too, cuz I have the same problem and have been looking for a post similiar, finally found this and no answers.

    A better search engine here might be a good idea if a question can not be asked more then once.
    That way we might find it.
     
  4. Mez

    Mez Active member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    2,936
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68

Share This Page