1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sound card or speakers?

Discussion in 'PC hardware help' started by mrman, Nov 6, 2004.

  1. mrman

    mrman Regular member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok well i have logitech z640 speakers which are 5.1. I have a sound blaster audigy sound card. The speakers all used to work fine and then a i unhooked my computer and moved it to a different room and ever since then i havnt been able to get the 2rear channel speakers to work. Some help would be greatly apreciated.
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    try switching rear speakers with front to see if problem follows rear speakers or not, replug in all cables, sound & power & reseat sound card
     
  3. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    Check that you've plugged the speaker conenctors in the right sockets :p Also check that windows hasnt reset your speaker configuration :)
     
  4. mrman

    mrman Regular member

    Joined:
    Mar 23, 2004
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    there all pluged in properly iv checked that. I have also tryed taking out my sound card an reinstalling the drivers. Also tryed the windos config on my speakers. All the settings are right so im really confused here.
     
  5. ianski7

    ianski7 Guest

    Hey!
    You may want to double check the fade/matrix settings on the control speaker.
     

Share This Page