1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Using Nero to copy encrypted movie

Discussion in 'DVDR' started by Opus54, Feb 21, 2005.

  1. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I heard there is a file that once inserted in the nero directory will allow nero to copy copy-protected movies

    is this true?

    and if so, where could I download the file?
     
  2. bbmayo

    bbmayo Active member

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Its actually a program and its called AnyDVD, but you will need to actually do more than just that if you are trying to back up your original DVD's. Check out my website located in my signature below this should help you out. :)
     
    Last edited: Feb 22, 2005
  3. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I am having a problem that has started happening since i DL'd AnyDVD and CloneDVD2

    Now when i run Shrink and start shrinking a movie to the HD, sometime during the copy, the puter shuts down and reboots

    and the second time it did this, my profile was corrupted, causing me to have to "restore" from last week

    is this something strange or are others having this problem?

    and the copy wasnt complete so it happened sometime in the middle of the shrinking

     
  4. dravidham

    dravidham Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Opus54,

    Try this:-

    1/ Un-install all three applications.

    2/ Download Lavasoft AdAware SE (free) and also Spybot Search & Destroy (also free) and run a scan to see if you have any adware/spyware gremlins that might be causing you problems. Run a virus scan also.

    3/ Re-install AnyDVD & CloneDVD2 & Shrink & see if you still get the problem.

    4/ Just a thought, but if you have ever in the past installed a demo or retail version of Roxio Easy Media Creator in the past, clear all traces of Roxio from your registry as this prog can often conflict with a lot of other applications.

    You never know, you might be lucky and these procedures might solve your problem. If they dont, it might be worth trying a roll back to an even earlier rstore point on your o/s than the one that you've already rolled back to & see what happens.

    Good luck with it anyway.

    Dave.
     
  5. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes I have used Roxio's Create-a-cd in the past

    could that still be causing conflict?

    thanks for that advice
     
  6. jim_dandy

    jim_dandy Active member

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    2,493
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Use this to sleigh the devil roxio:http://www.microadvantage.net/downloads/zapper60.zip

    blaze on guys
    jD
     
  7. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks I think I got rid of the old Create-a-CD

    luckily I still had the CD I made from the hack/crack

    I have DL'd the program though in case it rears it's ugly head still

     
  8. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    hi

    pc overheating?
     
  9. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well, the jury is still out on that one, because I havent reinstalled anydvd yet to see if the problem comes back

    I have made several copies this morning using shrink, with no problems, tonight I will install anydvd again and see what happens

    could it be because it was trial version of anydvd?

    I will see what happens and let you know

    thanks for the help, i appreciate it
     
  10. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    hi

    do you have inCD from nero loaded?
     
  11. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No, I dont, what does INCD do for Nero?

    I wonder, I just bought a used dvd driver (read only) from e-bay and installed it, i wonder if that reading stuff from dvd's could have caused the shut downs
     
  12. dravidham

    dravidham Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Opus54,

    Sorry for going quiet on the thread. I meant to email you the link for the Roxio clean tool when I got home last night, but I got held up.Looks like jim_dandy took good care of you in this respect though.

    Casting my mind back around eight months ago, I do remember having some conflicts of various prog's on my machine after downloading SP2 on XP Home. At that time, Mesh Computers were aware of an issue when installing SP2 to run with some AMD Athlon 64 Processors.

    Until they had found a patch to fix this problem for me(which took them an age), I just un-installed SP2 and then the conflicts that I had at the time were solved.

    Of course that might not be anything to do with your issues, but might be worth a try?

    Good luck.

    Dave.
     
  13. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Pardon my ignorance, but what is SP2?

    Spybot search and destroy?

     
  14. jim_dandy

    jim_dandy Active member

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Messages:
    2,493
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Its short for service pack 2(xp windows update)and its caused alot of problems for some, and none for others.
    I chose to not take the chance, and stayed away from it.
     
  15. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I used to have SP2 on my system also but removed it, I heard the same things you did about problems with it

     
  16. dravidham

    dravidham Member

    Joined:
    Jun 4, 2004
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Opus54,

    Spybot Srarch & Destroy is a spyware/adware scanner and remover.

    I use it straight after the Adaware SE (also aspyware/adware scanner and remover). Whatever spyware/adware one of the prog.s might miss from time to time, the other prog.tends to detect, hence I use both prog's one after the other.

    They are both free & here are the sites:-

    Spybot Search & Destroy...
    http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html

    Lavasoft AdAware SE...
    http://www.download.com/Ad-Aware-SE...045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5

    Dave.
     
  17. Opus54

    Opus54 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thnaks dave, i know what S&D is, I have it among other spyware programs

    I was just wondering what the SP2 meant in the post

    but thanks for the help
     

Share This Page