1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

what software?/real starview box

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by car19, Sep 27, 2007.

  1. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi been looking at the post "wrong software in to a real starview" and it says just load the correct software and fekker says all software on his link Not there so Please can you tell me what software to use so I can get the box back to normal?
     
  2. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Post the link you were looking at so it can explain more.
     
  3. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi these are the links I hope that just take you to other site? all I want is the correct software to enable me to load the box back to normal and auto update as required?any body know which software to use Please?
     
  4. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi these are the links; --------------------------------------------------------------------------------

    http://eko.4shared.com/
    These 2 courtesy of ryanmg and scouser
    clone fix firmware goto http://www.speedyshare.com/701502769.html
    Clone or genuine comparison http://www.freewebs.com/dooby2oon/ I hope that just take you to other site? all I want is the correct software to enable me to load the box back to normal and auto update as required?any body know which software to use Please?
     
  5. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Yes everything you need is in those links what you dont say is
    1. What type of box you are having a problem with.
    2. What is the problem with your box, as in have you flashed it with the wrong firmware and if so what did you do.

    I can then direct you to the fix you require.
     
  6. car19

    car19 Regular member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi there last message for tonight as I am going shooting; The box was given to me to sort out,When I first saw it all I had was a "running" row of bars on the display.I forced a download using a early version of software and managed to get the box up and running however it goes into "updatting" eTc It is a genuine starview
    I have check all the forums to make sure and the inside is totaly different from the clone ones.
    What I would like to do is just find and download just the correct software?
    HELP
     

Share This Page