1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What the hell is POWER CALIBRATON ERROR?

Discussion in 'CD-R' started by NHS2008, Jan 20, 2007.

  1. NHS2008

    NHS2008 Regular member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    626
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi,
    NHS2008 HERE..
    What the hell is POWER CALIBRATON ERROR?
    IN NERO EXPRESS I KEEP GETTING THIS ERROR AFTER I TRY TO BURN ANYTHING
    (ATER 12-14% ARE DONE)
    !!PLEASE HELP!!
    P.S SORRY FOR BEING RUDE TANK YOU ANY HELP WOULD BE APPRECIATED.
     
  2. NHS2008

    NHS2008 Regular member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    626
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ANYBODY! PLEASE HELP ME!
     
  3. dejc

    dejc Member

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This might be some help to all you guys out there which are having problems with this power calibration error.what i know is that the cd burning engine which comes with xp was developed by adaptec (i might be wrong so please dont hold me to it).so heres what to do and most of your problems hopefully will be solved.this is the easiest way to tell everyone.


    1 on desktop click start
    2 select control panel
    3 click on administrative tools
    4 click on services
    5 browse your way down to IMAPI CD BURNING COM SERVICE
    6 right click (on IMAPI) then select properties
    7 in the middle of the window it will say start up type.click on the arrow to the right and select disabled.
    8 make sure you click APPLY
     
  4. Chroma45

    Chroma45 Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well you have 3 options:

    1. Try another program
    2. Try different CD media
    3. Your CD Burner laser is done and you need a new burner

    This is usually a 3 but I have had calibration errors that have been program errors.
     
  5. NHS2008

    NHS2008 Regular member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    626
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I get a similar ERROR on DVD DECRYPTER and Power Producer 2 Gold!
    I used to get this ERROR FEW MONTHS AGO aswell but later as time passed it went away. AND YOU WO'NT BELIEVE ME I STILL GOT Windows98;)!
     

Share This Page