1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xbox not working !!!

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by puma3077, Jun 6, 2004.

  1. puma3077

    puma3077 Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had my xbox pre mod with an old mod that had 21 wire I take it out and I try to install the executer 2.3 plus and I had the light of the fron going crazy it whent for green to red and turn on and off like three times and then keep on but no video and the I turn it off and I turn it on again and it give me the screen to flash the bios ???? and then I turn it off again and it when crazy again and i decide to take out the chip and now is not working at all and give me a strange sound form the power supply ??

    What can I do to fix it ????
     
  2. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its not put in place right, check the pogo pins and the connection to the motherboard(solderless chips are can be inoying) also did you expose the copper on the do point? if not scrap of the rubbish around the do point.
     
  3. puma3077

    puma3077 Member

    Joined:
    Apr 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I will try to do that but my problem now is tha is not working at all without the chip
     

Share This Page