1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

321GONE DVD X Copy Express DVD BackUp Screen Remover

Discussion in 'Copy DVD to DVDR' started by PsiDOC, Nov 5, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ispy

    ispy Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    GoFish
    I,m not sure if its directly related,but its worth checking your ASPI.Version 1.7 is reputed to be more stable.Have just spoken to a mate who has the same problem,everything OK until he bought 3 DVD,s this week all new releases.I hope it solves your problem.Even if it dosn,t it,s one more thing eliminated as well as the blacklisted programs.
    Good Luck ispy
     
  2. ispy

    ispy Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I forgot, things I do before each rip/burn,disconnect from my network,disable screensaver,turn off Norton Anti Virus,run Ad-Aware 6 and lastly clean out your Temp folder,open My Computer,in the address bar type %temp% then click Go.You will be amazed what uneeded crap hangs about in there, DVDXCopy uses the temp to store files before burning.
    Regards ispy
     
  3. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Ok everybody ... This thread is titled [bold]321GONE DVD X Copy Express DVD BackUp Screen Remover[/bold]. If you have other questions, try doing a search or post in a different thread.
     
  4. NormS

    NormS Member

    Joined:
    Sep 22, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ispy

    If you start a new thread please give me the link.

    Thanks,

    Norm
     
  5. silimtao

    silimtao Member

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    .

    _X_X_X_X_X_[small]Sil[/small]
     
    Last edited: Aug 5, 2004
  6. silimtao

    silimtao Member

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    OOps, sorry Flip. Yer right. Apologies.
     
  7. ispy

    ispy Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sorry flip,
    I somehow thought we were going off on a tangent.Apologies.
    p.s. I have not heard back from euro support 321 yet.
    Regards ispy
     
  8. ispy

    ispy Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    NormS,
    I suggest you start a new thread detailing your problem or as flip says browse the other threads.
    Regards ispy
     
  9. GoFish

    GoFish Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I do suspect someone has given me a prize…
    Played h trying to get the ASPI Drivers back in place and windows to recognized them, ended up with an older version, but they seem to work…
    Then found that Norton was also screwed up so bad that I had to do an un-install then re-install… Presently updating my definitions, hopefully it can catch that critter and stomp on him…

    Thanks to all,
    GoFish
    Texas, USA
     
  10. socon

    socon Guest

    I know how to remove the 3.2.1 logo but it takes off the menu were you see play movie,Subtitles,Special sences,etx.It starts to the movie.So if any of you dont mind that Email me ill show what to do or just vist this site: I put direct downloads in the bottom.

    http://members.fortunecity.com/dvdxcopywarning/

    you need IFOEdit this is for version 9.5 http://members.aol.com/stnservice/ifoedit095.zip

    Highlight that link paste it in URL download that!!

    For version 9.6 http://members.aol.com/stnservice/ifoedit096.zip
     
  11. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    socon,

    This is what the thread is about. "321Gone" will remove the backup warning. So will using RF versions.
     
  12. socon

    socon Guest

    flip will 321 gone work with version 3.2.1 with ripper?

    i know how to bypass it with IFOEdit and making a IFO file by wanted to pass that. thx ^_^
     
  13. Jerry746

    Jerry746 Senior member

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    4,456
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    It should work with the ripper versions. Read the very first post in this thread. It gives version history and what it works on.

    Jerry
     
    Last edited: Aug 23, 2004
  14. ispy

    ispy Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2004
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It was designed to work with the ripper version,no need for it with RF version,as Jerry says check back on this thread from the begining.
    ispy
     
  15. Baneful

    Baneful Member

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey guys, haven't had to post in a while, as I don't really copy many DVDs. Well, once AGAIN, I have a problem. I finally got the RF version, 3.2.5, got 321 rip, and my fist burn was succesful. Well, I just went to back-up my Star Wars trilogy, clicked on the icon, the splash screen came up, then I heard a noise similar to the critical bling, and nothing happened. It says it's running in the processes, but not in the aplications of task manager. So does anyone know what's going on? Anyone els experienced or heard of this problem? Any help would be appreciated. Sure hope this thread isn't dead. =(
    Thanks guys.
     
    Last edited: Sep 30, 2004
  16. 14233751

    14233751 Guest

    Hello there,

    I've purchased DVDXCopy Platiunum version 4.0.3 and have downloaded this help link. Now the only thing that shows up is the copy write law itself...nothing else.... PLEASE HELP... NoPostingEmails@Afterdawn.com
     
    Last edited by a moderator: Oct 25, 2004
  17. LeoLeroy

    LeoLeroy Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm new here, but I have done a lot of searching before posting this.

    Is there a way to make a copy from a copy with 321's Xcopy? I don't much care about the backup warning.

    I just downloaded DVDShrink. Will that allow me to make a copy of backup made by 321's Xcopy?

    Thanks for any help. Sorry if I'm off-topic with this post.
     
  18. LeoLeroy

    LeoLeroy Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oops, duplicate post. Is there a way to delete this one?
     
    Last edited: Nov 26, 2004
  19. LeoLeroy

    LeoLeroy Member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    14233751, where did you purchase Xcopy? I hope you didn't get scammed because 321 Studios is no longer in business.
     
  20. DopeFreak

    DopeFreak Regular member

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Dvd x copy express sucks USe super dvd copy and Super dvd ripper it is way better dont even need to amke an image file u can just burn it
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page