1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Digivox in Ireland

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by dweeb4, May 14, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks just trying now
     
  2. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No still no luck thanks anyway.
     
  3. craigstar

    craigstar Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    HI,

    Not really been looking at this site lately and this will probably come off as a silly/stupid question, but is the above action to fix the problem of the loss of a lot of channels but not all. I'm missing about 25/35 channels now but most of the ones I watch are fine, just noticed the likes of ch@**el4 missing. So again, will the above action fix this?

    Thanks.
     
  4. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Yes but it didnt seem to for pringle, but does work.
     
  5. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    pringle did u do a factory settings ok 0000 to delete and autoscan and emu to on,tell us more as all it takes to fix is 4 mins,unless u have non working firmware,what vers is on ur box-system info-ok-vers??
     
  6. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    emu never comes up on my machine,mine is a sliver digivox 2997 edition????
     
  7. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im trying this again
     
  8. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok i got it up and running ,anyone needs help let me know,i think i was impatient trying to fix the first time round
     
  9. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    good to hear simple fix ha ha,sometimes putting in secret code does not work but u re did all above and now it works.
    correct box u have is 2007
     
    Last edited: Jul 9, 2008
  10. gerbear

    gerbear Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can any help me i have a digivox cable box that frozen on me
     
  11. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    in what way did it freeze,are all ur channels working,are u using box thru splitters or extensions?
     
  12. pringle77

    pringle77 Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  13. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    to clear out faulty codes=menu-system info-ok1004-set default key and exit out to a channel and let it update.
     
  14. oliveoil

    oliveoil Member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    None of these solutions seems to work - have checked cables, deleted all channels and rescanned, set default key and let it update but still have couple of movie channels that are very choppy stop/start and if i'm on one of these channels the box eventually boots itself......i'll give a big smacker to whoever can come up with a solution....come on guys!......;-)

     
  15. craigstar

    craigstar Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I've had serious problems over the last few days. Losing loads of channels. I just erased all channels, rescanned. This only picked up 46 channels and the channels were not names, they just came up as numbers. So I went into system info and turned on EMU. Rescanned and this picked up all channels.

    That's my story!
     
  16. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    frequency change of channels causes this,and sometimes scan brings up numbers,factory reset and autoscan again fixes problem
     
  17. zerdesht

    zerdesht Regular member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    how r u Cactikid? i have different question this time; my friend want to buy cable receiver, so please tell me what cable receiver is the best, cos i looked at EUROVOX MAX V 2008, there are some channels that i dnt have on digivox, so pleas which one is the best for getting more channels and auto role between EUROVOX MAX V 2008, digivox xl 2008, starview 3, or any thing, u think is gd, cos its not 4 me, am asking for my friend, also is it possible to get it in dublin.

    thanks alot
     
  18. oggnogg

    oggnogg Regular member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The best box and easy to use is the Eurovox plus it has all the channels as the other boxes do maybe u sen a eurovox with Ch4 Sky1 ^2 missing etc that just needs to do a new power scan
     
  19. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    when choosing a new box do look at posts in problems with boxes and dont forget starviews 1 2 3 have all been cloned and eurovox earlier models,digivox not cloned,and if u buy a box buy from a main certified dealer
     
  20. oggnogg

    oggnogg Regular member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    660
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    All my boxes are all geninue boxes
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page