1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DigiVox Tutorial

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by MAINAMN, Jul 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. glog

    glog Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks scouser ...
     
  2. anonmatty

    anonmatty Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do you factory reset the digivox. i have the black one and am a complete novice
     
  3. jbh1977

    jbh1977 Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    if you go into the menu you will see the option for facrory settings if you do that it should go back to factory. do you know how to set the rest of it up after you have done this?
     
  4. anonmatty

    anonmatty Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when i click on factory settings it just goes to a screen asking for password. do you know what i enter.

    sorry if this has been discussed before i am a complete novice. i have every channel bar channel 5, turner movies and the new channel that just started.
     
  5. jbh1977

    jbh1977 Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    unless it has been changeds it should be 0000
     
  6. anonmatty

    anonmatty Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks so much jbh
     
  7. jbh1977

    jbh1977 Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    we all start somwhere mate. whats the new channel? i had to do a reboot on mine today but havent noticed if i had any new channels or not
     
  8. nomur

    nomur Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi there cactikid you may be able to help me. I also have the 2007 mpdel digivox and I've updated the firmware to v4000. I've switched the EMU to on but it is hanging at 0% on the "data being updated" message. I have performed a full scan and it has found all channels. Have I left anything out?
     
  9. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    i call it the lazy update 0%,change to another channel and wait 10 secs it should start moving,let it update and when finished picture will come on,or power off box then on will get it updating.




     
  10. nomur

    nomur Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi mate,

    Thanks for the quick response. I've tried a few other channels and powered the box off and on again but nothings happening. It's just sitting at 0%. Anything else I might have done wrong?

    Cheers
     
  11. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    it should work as it happens a few times,it is plugged into main coaxial feed no splitter yes? try this menu-system info -ok1004 -set default key-exit out all the way it should start updating.
     
  12. paz5091

    paz5091 Regular member

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Scouser,

    Do you know anything about the new security notice that appears under one of the channels i. e. JJ* Sports TV or Security Fraud Mess
    Freq....339.000mhz
    Symbol rate....6887
    Constellation....64 Qam

    Is it legit from NT* or a hoax, do you know???? I'm from up North not dowm South. Is boxes detectable by NT*

    Wearing my brown trousers over this.....lol

    Appreciate your comments on this one.


    many thanks,
    paz
     
  13. nomur

    nomur Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks a million cactikid that worked a treat. All up and running. Thanks for your help. Much appreciated.

     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    new tactic call number and report ur self lol just delete channel and dont worry,no talk back on these boxes.
     
  15. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
     
  16. anonmatty

    anonmatty Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the new channel is called watch!

    i have done all of this scanning thing but now none of my channels work what could it possibly be!!

    I did a factory reset then scanned. went into the tv and there was nothing
     
  17. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    when u do a factory reset and auto scan did u get a list of channels found yes-menu-system info-ok1004-key emu to on and exit out of system.
     
  18. Shaker7

    Shaker7 Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    Can anyone help me please im going mad lol! I have just bought the digivox -T (silver version) and trying to set it up to an original chorus MMDS dish. I have flashed the box using digivox_ter_v3200. After I flash the box (the box shows numbers 0 - 93 counting upwards as it flashes then says boot) i have searched channels using autoscan but it quickly searches and finds nothing, saying there is no channel available.
    When I flash the box I am using a .bin file and downloading using the downloader tool. The only thing i can think of is do I need to unzip the .bin file or something? I have turned the emu key on etc. Can anyone please help me with this?
     
  19. dublindan

    dublindan Guest

    can anyone please help me.i got a digivox-t yesterday and connected to chorus mmds and i did a scan and got about ioo channels,heres my problem,i rather stupidly,a factory reset and i cannot get any channels at all,there is no signal strength,if i reconnect the chorus box all channels are working.i tried to rescan all different settings,ie ntl/telewest etc.,but i am baffaled.please anyone.
     
  20. anonmatty

    anonmatty Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi guys

    have a black digivox. everything has been sweet until today. lost sky sports 1,2,3 and paramount+1 have rescanned and all that to no avail.

    also channels are in a different order.

    any ideas
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page