1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DigiVox Tutorial

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by MAINAMN, Jul 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
  2. ted101

    ted101 Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how do i input the codes ,what menu do you use
    this is for digivox
     
  3. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    above celtic logo above click on dooby2oon and click keys
     
  4. 02sdass

    02sdass Guest

    Hi. I was wondering if any 1 can help me. Does yout TV 1700 (sky box office) channel work fine? Mine use to work however its just completely blank now and it says updating but it keeps updating numerous times and it don't work. Any help please? Is your channel the same?
     
  5. be71

    be71 Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    wait until day before event broadcast u will get it then
     
  7. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    dont tell me u have eurovox!?
     
  8. cagsyboy

    cagsyboy Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi all i am a newbie,i had lost some channels and followed the reset got all the channels back, but s-y sp**ts 1 is coming up with s-y bet messages and is framed in a blue frame, i am sure it will be something obvious, any help would be much appreciated

    thanks
     
  9. cagsyboy

    cagsyboy Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi mainamn, your info is spot on and helped me get back my s*y channels on my digivox, however s*y sp**ts 1 comes up with a s*y b*t screen, i cant get rid of it any advice would be much appreciated, thanks in advance mate.
     
  10. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I dont know what u mean, 's*y b*t screen' (sorry)
    but it could be that u are still using the bad s*y channel. Did u check for the newly scanned one at the end of your channel listings ( ie. it wont be in your fav's)
     
  11. cagsyboy

    cagsyboy Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi maimnam sorry my post was a bit unclear, s*y bet screen all around the s*y pictures, i followed your frequency tutorials and deleted all of my channells when i was having problems, i rescanned turned on emu and got all channels but the above mentioned came up like this, i have deleted all channels several times and followed your tutorial i get all channels back perfectly except this one. would it help if i deleted this one channel and re scanned, thanks again in advance mate.

    cagsyboy
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    every one has same problem might be a cc problem u will just have to wait
     
  13. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Does the Digivox not update PIDs as thats the problem, the Starview has the same problem but there is a patch coming out for that.
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    pids do not know what it is lol,but starview 1 vers 4 ,digivox vers 2.8 no problem with sports/bet is it not just a wait and see for a fix?
     
  15. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Sorry PIDs are packet identifers, the Starview cannot update the recent PID change in the UK hence the new firmware fix coming soon.
     
  16. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    cheers uk problem not irl lol
     
  17. mboro1

    mboro1 Member

    Joined:
    Jan 27, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just wondering if anyone can help. i have a digivox, up until recently have had no bother with it at all, self updated fine all channels fine, but all of a sudden i have lost sound on all channels, i have done a factory reset, and reflashed with different patches all which i know work, after each time all is fine channels are all there, but no sound on any channel, scart lead is fine as i have used the same one on a dvd recorder.. anyone have any ideas what the problem could be?
     
  18. cagsyboy

    cagsyboy Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks cactikid, that clears that one up, if i hear of a fix i will keep everyone posted.
     
  19. kinger68

    kinger68 Member

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  20. deewze

    deewze Member

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i need help with my box only some channels are working and the others are tring to update but just start again
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page