1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DigiVox Tutorial

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by MAINAMN, Jul 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Sorry to bump this, any info would be good,
     
  2. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have version 2.800 on mine and that auto rolled version 2.000 didnt and i was told not to go near the newer version think its 4.000 or something cos a couple of people having problems at the moment
     
  3. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Thanks tempo, are you in the UK or Ireland? As I am looking to update a Irish box and with the keyroll issues from the weekend, I just wanted to know if the 2.800 file rolls in Ireland
     
  4. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    im in dublin and i flashed my box off another digivox with null modem thought that was handier to do
     
  5. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah and 2.800 rolls in ireland for now any how
     
  6. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    cheers, will give it a bash later on
     
  7. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    loaded firmware, the INFO bar is sitting at 0%, hasnt moved at all. Pressed defualt key, still nothing, EMU is on,

    Any suggestions
     
  8. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    not too sure whats happening im no expert on flashing boxes but it needs to be downloaded then it has to reboot and then you have to start from scratch and scan all the channels etc. it should say in system info that its now 2.8000 hope you get it sorted if you didnt already
     
  9. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    2.800 didnt roll, I loaded v4 on it and it rolled straight away and with the channels as per the subbed box
     
  10. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well if it worked thats the main thing dont know why 2.800 didnt roll for you its working perfect for me at moment but if you sorted problem then thats good enough but we will have to wait till they change codes again to what happens hope they still autoroll
     
  11. hoax3r

    hoax3r Member

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi i live in birmingham in hall green iv got a digivox box and my channels have stoped working they get piiked up when i scan but wen i turn emu on they dont unlock this is the case with all the pay channels the free ones are ok have vi***n change any codes if they have can sum one upload them with a tutorial on how to fix this. or are there ne other posibilities
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    i have 2.800 on mine no problems,u will have problems with v.4 but u can revert back if needed,i am getting 2.500 back on loop problem updating to 2.8 and no problems.
     
  13. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    that happens a bit to solve this go up to another channel and wait and see if it moves,or power off box then on it will update ,just a friendly nudge gets it going lol
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    go back and read info already there and update to vers 2.800
     
  15. zerdesht

    zerdesht Regular member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi All
    last week ntl hacked the code for digivox so wasnt working 4 me, but catkid helped me wd these codes:
    00 = 5B 74 36 A3 B2 30 CB 46

    01 = 54 0D 81 09 F9 6E 17 F9

    i tried both but first cod done the job, and got channel back, but last night my digivox channel lost and updated to %200 and stop without getting channel back, i tried both code again 00 and 01 but without any result.

    plc if any 1 new any new codes that work, i appriciate it if u posted.

    Thanks.
     
  16. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    new codes for n*l ireland as from 8/4/08 are 00] 06 7a f3 88 d2 24 15 f5 .... 01] 73 75 c3 cc 59 6d df fa ............................................. you should also try to update your version on your box you prob have version 2.000 that doesnt autoroll you will need version 2.800 or later so it will auto roll the codes itself
     
    Last edited: Apr 9, 2008
  17. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
     
  18. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sorry was meant to edit original message not quote it
     
  19. zerdesht

    zerdesht Regular member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanks alot mate, but the both code does not work, i tried both of them, but thanks.
     
  20. Wobblybit

    Wobblybit Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've having the same problem as zerdesht. Could anyone tell me how to update the version on my Digivox. Thanks to all
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page