1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DigiVox Tutorial

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by MAINAMN, Jul 7, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    just downloaded another digivox with 2.800 ive been told thats the safest whats the story on v4 is it working ok just that i heard people havig problems and just one question since im here on starview clone do i just use gtrom v4 for that yeah .. thanks
     
  2. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sorry meant to say do i use gtrom v4 loader to upload the bin file for the clone have alredy got the new bin file for clones from eamos library .. thanks in advance
     
  3. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    yea gtrom loader for starview, im using v4000 for digivox with no problems so far, its up to u ....
     
  4. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sound thanks got those clones done .. ill stick with 2.8 for moment cos thats on me own box and ill see how it goes .. thanks
     
  5. Whoishe

    Whoishe Member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    A friend asked me to update is DigiVox, I'm on N*L in Ireland, what software is auto-rolling at the moment?

    Should I be watching out for clones? Or is there anything out of the oridnary I should know about with this bad boy?
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    box not cloned,rock solid i am using v.2.800 no problems
     
  7. zerdesht

    zerdesht Regular member

    Joined:
    Aug 25, 2007
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi
    i think every body agree that v 2800 it does the job, i tried to updated my self, but i can not, i think file was corrupted.
    try to update to v 2800
     
  8. alpha76

    alpha76 Member

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all, looking for advice on updating digivox software/firmware. Followed the tutorial to the letter, but when i run downloader 10, select the bin file (i'm trying to load v4000)and try to download, i get an error message "fail to open com port". Any suggestions?
     
  9. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    if u have more than one com port try open up the other one and download from there.
     
  10. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ive been using version 2.800 on the digivox but the only problem is when i put the epg up its flickering and the names are getting jumbled up so i tried v4 firmware and when i go to put the channels in alphabetic order they end up everywhere is there any new firm ware with no problems at all ????
     
  11. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    v2.8/v4.000 are the latest at the moment.
    ive been using v4.00 for awhile now and all is perfect .
    a factory reset and autoscan again may re-sort the channels for u . Try a channel dump too.
     
  12. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sound as a pound ill try that see whay happens ... but 2.800 is perfect only for the epg ... what is the zipped file 3200 in eamos library 2008 version is that firmware or what is it
     
  13. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    v3200 is for TERRESTIAL BOX DVB/T ONLY, u have dvb/c box=cable
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    hiya main out for a stroll again lol,query with vers 4 i believe u cannot arrange favourites, also similar problem with new xl,have u found out any way of overcoming problem other than v.2.8. thanks.
     
  15. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hi cact, yea a quick stroll in and out now and agin lol.
    ive found v4 great, epg is perfect and put a channel dump in and cant fault it,Havnt had chance to look into XL yet though.
     
  16. ktmboy

    ktmboy Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Mainamn

    just loaded V4000 onto my digivox
    All working fine, did an auto scan for N*L teeside and got all the channels fine .It even put them all in the correct categories in the favourites, however i noticed i had Ulster TV instead of ITV1 and BBC2 ulster.

    So I deleted the channels and did another auto scan.This time I got the correct channels but they are all in 1 jumbled mass
    Is there any way they can be categorised without doing it manually?


    ANDY
     
  17. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hi Andy, Yea u did everything right but as far as im aware its impossible to get the fav's in order with the new software. So until
    the glitch is fixed we will have to make do with the jumbnled up channels !
     
  18. ktmboy

    ktmboy Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Why do you think it sorted them correctly the first time I did a scan ?

    ANDY
     
  19. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Im not sure. aLL i know is that the channel dumps dont work but u can manually input the favourites yourself.
     
    Last edited: May 14, 2008
  20. Caniggia

    Caniggia Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

    Probably being stupid here but in teh firmware tutaorial what does it mean by insert CD?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page