1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

does the cce encoder work on win 7

Discussion in 'DVD / BD-Rebuilder forum' started by 300bowler, May 18, 2009.

  1. 300bowler

    300bowler Regular member

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    1,918
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i wanted to install dvd RB pro on win7 and i was wondering what encoders worked?
     
  2. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I only use HC Encoder (free) these days, i can confirm it works fine under Windows 7 RC1.
     
  3. 300bowler

    300bowler Regular member

    Joined:
    May 16, 2006
    Messages:
    1,918
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    sweet, thanks for the reply creaky.
     
  4. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    No problem
     
  5. SLvalen

    SLvalen Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    DVD-RB 1.28.2 and CCE 2.70.02.00 work fine in windows seven 64

    1º Install DVD rebuilder
    2º install Avisynth_257
    3º install CCE

    Only need log in in windows to Admin like win Vita and N´joy :)

    * sorry for my english

     
  6. SLvalen

    SLvalen Member

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

Share This Page