1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error 21

Discussion in 'Xbox - Hardware boot discussion' started by sesko, Mar 24, 2006.

  1. TheReturn

    TheReturn Guest

    YOu need eeprom for the xbox that you upgrade hdd.
     
  2. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i read your post, and you are 100 per cent correct as far as i am concerned now, but how can you do this?

    Fix any xbox to manufacturing condition

    by using the chip to boot to original bios?
    if so, i am done softmodding, i will start using hard modding , well at least your post to convince people this should be the way to go!
     
  3. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes, the eeprom will be on the backup, xboxhdm has a good tutorial of how to copy all files including eeprom then creating a iso disc!
     
  4. TheReturn

    TheReturn Guest

    Actually, you just need ftp without any dashboard. So X3 and Xenium has that feature.

    With ftp you can do anything you want. And yes, I can restore xbox to manufacturin condition.
     
  5. TheReturn

    TheReturn Guest

  6. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    still wish i knew why i couldnt hotswap this hard drive! i actually tried with the other xbox i have and it worked! the other hard drive is a western digital and this one is a seagate!
     
  7. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well, thanks for all your help! its after 1 am here, wife is bitching, time for bed and work in the morning comes early! lol
     
  8. TheReturn

    TheReturn Guest

    So you learned everything I know now
     
  9. TheReturn

    TheReturn Guest

  10. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hope all these posts will help others with the same problem, getting a hold of a chip is the answer so far! still would like to find a program that will unlock a locked hard drive when you dont have the hdd key!
     
  11. TheReturn

    TheReturn Guest

    lol
    good luck.
     
  12. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well, good night! thanks again!
     
  13. TheReturn

    TheReturn Guest

  14. TheReturn

    TheReturn Guest

    Hmm...
    Hopefully, someone will read the whole 11 pages.
    lol
     
  15. TheReturn

    TheReturn Guest

    sesko
    Since you know gain lot experiences, can you help ppl out there to do hotswap?

     
  16. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i sure can, just post or private message me!

    i got an email this morning asking if what we did can be done with a modded xbox as well, the modded xbox he has , has a solder chip inside it and cant be removed, the way we did it was with a solderless chip, installing it, fixing then removing, so he wants to know if he can do it, fixing hard drive in a modded xbox, should be able to, just plug it into modded xbox then ftp into it!

    is this correct Return??
     
  17. TheReturn

    TheReturn Guest

    No.
    The chiped Xbox can't read the broken xbox hdd. Because the hdd is lock.

     
  18. TheReturn

    TheReturn Guest

    If you unlock the hdd of broken xbox, then chiped xbox will read the hdd. Then you can copy ms dash to hdd. Or do whatever.

    Then you have to lock the hdd again. YOu can not lock the hdd on the chiped xbox. YOu need the eeprom of the broken xbox. Then try to lock the hdd with xboxhdm.

     
    Last edited by a moderator: Apr 5, 2006
  19. TheReturn

    TheReturn Guest

    Well look hard, but you can do it that way. Make sure you have the eeprom of the broken xbox. Otherwise you will need a chip to fix it.

     
  20. sesko

    sesko Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    431
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    but i believe he has the same problem as i had, why wouldnt the chip work the same as it did the way we did it? just boot up to menu and network into it to replace whatever files he is missing! i was understanding that all the chip would do is be able to let you ftp into the hdd like it did last night when i put the chip into my broken one!
     

Share This Page