1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hamachi and Battle.net The frozen throne doesnt work because of my modem.

Discussion in 'All other topics' started by Moag, Nov 25, 2008.

  1. Moag

    Moag Member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just got new computer, and new modem along with it. When i try to connect Battle net with any gateway it just says: ''Unable to connect to Battle.net. You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to internet before connecting to battle.net''. Thats the first problem and i dont have any ideas how to prosecute now :<. And when i try to play any game with Hamachi virtual Lan connection, people doesnt find my servers and i dont find theirs. Please reply or send just E-mail to me. my e-mail is ***email removed by loco***
     
    Last edited: Nov 25, 2008
  2. rdmercer1

    rdmercer1 Active member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    2,436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    welcome to afterdawn, if you want a lot of spam in your inbox of your e-mail so be it, but here at afterdawn it is not allowed here at afterdawn, it would be a good thing to edit your post!
     
  3. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
    email removed per forum rules.
     

Share This Page