1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how do i make a moparscape server - **NO EMAILS or BANNED**

Discussion in 'Windows - Games' started by footballa, Aug 15, 2007.

  1. myHDTV

    myHDTV Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey pimp can u help me, ive got vista and i dont get the "mydocs" part.
     
    Last edited: Dec 11, 2007
  2. myHDTV

    myHDTV Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    are u just tryin to get more people on ur server
     
    Last edited: Dec 13, 2007
  3. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    pimp4lif3 - no pimping your own site here, Forum Rules are in my signature.
     
  4. XwhipX

    XwhipX Guest

    i would just like to say i did wat u said on makeing my own server it worked the first day the next day it would not run maby u can help me i little i been trying for couple mounths now but wont work plz contact me or somethign and help me out tyvm
     
  5. danteds

    danteds Member

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    When I looked at your fourm some items were missing. Like you said click this link below and no link please reply.
     
  6. pimp4lif3

    pimp4lif3 Guest

    ok uh it depens did some on take out ur router ? or changhed it and maybey ur compiiler is a peice of crap email me and ill email a good compiler or if u got msn i can send it :p
     
  7. pimp4lif3

    pimp4lif3 Guest

    btw whip this was for u the thing above
     
  8. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    thread title is "**NO EMAILS or BANNED**". Plus your posts barely make any legible sense, i guess you took all the keyboard keytops off to clean them and put them all back on the wrong keys
     
  9. caessarr

    caessarr Guest

    bad attempt at a scam removed
     
    Last edited by a moderator: Jan 3, 2008
  10. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    common sense should be the order of the day, have a glance at the Forum Rules in my signature...
     
  11. razjazjoe

    razjazjoe Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey i made a server ITS pretty cool o and alexopal i made ine that u can have if u have a level 126 or 1mil i can give it to you and add dosanjh5 on runescape
     
  12. gangsta14

    gangsta14 Guest

    how do i place npcs?
     
  13. kayrouz

    kayrouz Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    dude message me ill give u co owner and ur own server
     
  14. hamz59

    hamz59 Guest

  15. pimp4lif3

    pimp4lif3 Guest

    guys ............................................................................................................................................................................................................ i love u alll!!!!
    I MEAN IT!
     
  16. marc8809

    marc8809 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im at the part were i need a source i downloaded testscape source and i have winrar but i odnt no how to use it i cant find a complier.bat anywere? and theres no extract here jsut extact to . please help me iv been wokring on this for a while and im almost done
     
  17. marc8809

    marc8809 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am on the part were u need a source I downloaded testscape source but i dont no how to use complier.bat or extract it i have winrar but theres no complier.bat anywhere and theres only extract to not extrect here.. please help me out im almost done and i have been working on this for a long time.
     
  18. marc8809

    marc8809 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok it sais extract here BUT WERE IS THE COMPLIER.BAT ??? PLEASE HELP
     
  19. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    marc8809 - enough with the repeated postings, have some patience..
     
  20. marc8809

    marc8809 Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the repeating message was accidental i didnt know there was two pages and i thought it didnt work so i did it agina but i hv been trying to do this for 5 hours and im gettign fed up Im almsot done
     

Share This Page