1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

If The site Has A Problem Please Post Here,

Discussion in 'AfterDawn feedback & suggestions' started by ireland, Mar 15, 2006.

  1. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I just got an email that seems to have a bug in it. It's one of the "Thread 'x' has been updated" emails.

    Anyway, I copied and pasted the email below, if anyone needs more info just let me know:

     
  2. varnull

    varnull Guest

    Just have to say.. LOVE the new info..

    My guess was about right.. Nice idea and should stop the constant "why hasn't my status updated" topics from appearing.
     
  3. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Nice find, that'll definitely stop the questions (as long as they knopw how to find their account page!).

     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,329
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    143
    they won't & we'll have to keep pointing to them where it is.
     
  5. DXR88

    DXR88 Regular member

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    714
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    28
    i don't know if its an isolated incident, but is anybody else having an issue with adz.afterdawn.net sometimes it takes a whole 20 to 30 seconds to resolve.
     
  6. Ketola

    Ketola Turned ninja Staff Member

    Joined:
    Jun 10, 1999
    Messages:
    1,244
    Likes Received:
    100
    Trophy Points:
    78
    Are you sure the problem is with name resolution? I.e. does your browser (which browser & version?) say "Resolving adz.afterdawn.net" while it freezes, or is there some other type of advertisement related slow down?

    At 01:40 UTC the advertisement server runs a backup of itself which could slow down ad serving momentarily. I'll monitor the server more closely and see if that's the problem.
     
  7. DXR88

    DXR88 Regular member

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    714
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    28
    SeaMonkey is my browser v1.1.13(old build i know), it does the same in IE8. it says connecting to~.if it connects the page loads if it does not it freezes. refreshing usually allows it to go threw.

    no other ad service does it, just adz.afterdawn.net.

    Sorry i shouldn't have used the word resolved.
     
  8. xboxdvl2

    xboxdvl2 Regular member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    48
    i just noticed a minor problem.i clicked on the post "how to transfer music from ipod to computer" on the general forum page its in the catagory DVD-Video authoring and it took me back to the general forum page.i tryed it a few times and it did the same thing.
     
  9. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    You must have had that link cached as it's hidden due to SPAM offenses. It was blatant spam too, you need to be more careful what you click on :)
     
  10. xboxdvl2

    xboxdvl2 Regular member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    1,186
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    48
    i honestly didnt know it was spam.i just saw it on the dvd authoring page as the lastest post but that would explain why it didnt work.will try not to make that mistake again.
     
  11. engage16

    engage16 Regular member

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just to let you know that I am/was getting an annoying Long John Silvers ad that would expand everytime my mouse went near it...
     
  12. Pop_Smith

    Pop_Smith Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I've seen a few of those around lately. If I run into another one I'll get a screenshot. The expansion thing is really annoying as they usually cover 1/3 of the page even on my 1440x900 resolution (Laptop).
     
  13. scum101

    scum101 Guest

    oh dear... an sql injection through google ads... classy eh? .. no malware yet.. but there is a wonderful script browser exploit waiting...

    darth.. have a look at ns2 and cdn3 ;)
     
  14. KajNrig

    KajNrig Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I'm not sure if it's just my computer (I doubt it, as I've experienced it on both Windows and Linux), but whenever I click on a link (to the PS3 and Linux areas, and sometimes to the PS2 forums), there's a random chance that I'll get some sort of prompting for a username and password to access some site.

    I'll get a screenshot next time it happens, but it's been bugging me for a while. I can't remember correctly, but I THINK I received some spyware on a public computer once when I clicked out of it. I can't be sure, though.

    Anyway. Just wanted to know if anyone else has had that happen. Haven't checked the past few pages, so... yeah.
     
  15. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,329
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    143
    KajNrig, did it start with a t?
     
  16. KajNrig

    KajNrig Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I think so, yes.

    It might very well have been something legit that I just wasn't smart enough to see. I didn't mention that. :) /duhme

    EDIT:

    Screenshot (warning - high resolution) -
    [​IMG]
     
    Last edited: Oct 18, 2009
  17. Ketola

    Ketola Turned ninja Staff Member

    Joined:
    Jun 10, 1999
    Messages:
    1,244
    Likes Received:
    100
    Trophy Points:
    78
    The login/password prompt comes from a signature image tht is pointing to http://www.tripletags.com/uploads/c/chucktownDMB30080554.jpg . I've asked the user to edit the signature and move the picture to another hosting service.

    Authentication prompts or image files cannot install spyware on a computer, so no need to worry there. =)
     
  18. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Oops i forgot to mention this to the user in question, i'd been having the same problem, couldn't see what was causing it so just blocked it was ADBlock Plus then forgot about it; but varnull showed me that it was said user's signature doing it.
     
  19. KajNrig

    KajNrig Regular member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    1,457
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Oh, okay, perfect. That takes care of that, then.

    ...but if it wasn't that, then what was it? Oh, no. :) LOL
     
  20. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Having appalling connection/login/timeout problems, only with AD. Have tried a different machine/different OS/different browser etc etc, so have ruled out all the usual suspects. Editing posts only works after many attempts, but usually just timeout, the same goes for searching the forums/editing thread titles. I found it bad yesterday but nowhere near as bad as today, it's virtually unusable.
     
    Last edited: Oct 22, 2009

Share This Page