1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

KRYPTVIEW A750

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by fergusrb, Apr 8, 2009.

  1. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Micko, the Krypt has a powerscan feature meanig it scans for chans in standby, you never have to scan yourself, leave it in standby for about 20 mins and thats it
     
  2. micko100

    micko100 Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi Mickah,I did have that powerscan feature enabled but just disabled it today to stop losing the set up of all my favourites,even with it enabled and on standby yesterday for a few hours,I still could only get the 6 TP's,took the manual scan thru all channels to sort it out,maybe my dodgy box is a bit dodgy!
     
  3. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    lol, a dodgy dodgy box
     
  4. sjj30

    sjj30 Member

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    TV3 on n*l ireland has moved to one of the nickelodeon channel frequencies if you go through your nick channels you will find tv3 without rescaning case anyone is looking for tv3
     
  5. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    when you do a powerscan on the krypt and a autoscan on a SV4 (dont fact reset on the SV4), you will now get two TV3, one on 307000 which is working and the other wont work, just delete it from your chan line up
     
  6. Magoo1973

    Magoo1973 Regular member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    has anyone else notice the sound on the kryptview has gone on NTHell in dublin was working fine last night only gone this morning anyone got any ideas
     
  7. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    sound on all chans? which chans is the sound gone on mate?

    I did notice yesterday the Dublin Community Chan the sound kept going on my SV4 alrite, but came back, didnt look at the krypt to see
     
  8. Magoo1973

    Magoo1973 Regular member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    gone on all channels any help out there
     
  9. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    stop the panic, where in nthell land are ya? as I just checked in parts of dub and sound is fine on krypts,

    Is yer scart pushed all the way in on the back of the box and telly?
     
    Last edited: Nov 2, 2009
  10. Magoo1973

    Magoo1973 Regular member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes all scarts pushed home and am on the southside
     
  11. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    I checked with a user on the SSide and their box is fine,

    is it the A750 Krypt? how long ya got it?

    Have ya got another box ya can try?
     
    Last edited: Nov 2, 2009
  12. kmurf1

    kmurf1 Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    All my channels went this evening on my kryptview a 750... I have a ch**** line and living in cork city... Any suggestions would be greatful
     
  13. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    have a read of the Chorus hitting more chans thread mate
     
  14. dilber

    dilber Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi, Mickah, if you can please let me know if Kryptview a750 is still working in dublin 8 area with N*l? i am missing all channels. i tried to rescan but no luck. thanks in advance
     
  15. jonnyb123

    jonnyb123 Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    kryptview only showing fta channels on N*& in d8
     
  16. barts2

    barts2 Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi lads is it possible to get fta channels on older SV boxes ??
     
  17. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    maybe a factory reset and fresh scan,if channels have moved around start with a clean sweep and no splitters,follow the info from first post.
     
  18. dilber

    dilber Member

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    MY BOX NOT EVEN SHOWING any FTA chanels, please let me know what do i need to do? thanks
     
  19. sniper121

    sniper121 Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi Guys,
    All my channels have gone from the box, i am on NTL IN Dublin.
    Have done factory reset and automatic search plus now when the search is complete and i exit out of it. An easy installation menu keeps popping up.

    any ideas guys?
     
  20. jonnyb123

    jonnyb123 Member

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    still good in d8.read thru this thread as its got your answer or read your manual and scan for transponders,i had this prob months ago and played around with menu (not sure how) and prob rectified
     

Share This Page