1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Moved to Here http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/531363

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by fergusrb, Jun 4, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. fergusrb

    fergusrb Guest

    I was not using default as when you where on this morning i got my box back up and running for a short time but just stopped for some strange reason and the codes i put on page 1 where working when i put them on
     
  2. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116


    Sorry Fergus what I meant was is your provider id 5E 01. I am not telling you how to suck eggs, I just have a hunch
     
  3. ryanmg

    ryanmg Guest

    sc0user did those links work because if they don't i can get more.
     
  4. fergusrb

    fergusrb Guest

    sorry scouser been in the sun too long ya you have the correct one posted what do you think they have changed it
     
  5. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116

    Thanks Ryan links work just takes a while to downnload.

    Fergus I have seen something about it but need to get more info I will make a few calls
     
  6. ryanmg

    ryanmg Guest

    thats good glad they worked i just got shrek 3 and i am trying to get evan almighty.
     
  7. fergusrb

    fergusrb Guest

     
  8. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    fergus
    just to let you know i have free to air channels
    rte2 tv3 and a few music stations is this what you may have seen this morning or where you on any sky channels etc.

     
  9. fergusrb

    fergusrb Guest

    No had movie channels uk gold no i checked as i have only one free to air which is uk docs or something
     
  10. ryanmg

    ryanmg Guest

    fergus,

    i haven't read anything about c**** just the new update for the box.i can't find anyone with codes or anything.but hopefully someone with the box will put 4.5 on there box on saturday and give us the codes.
     
  11. eamo32

    eamo32 Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    601
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Evening all. Back for the night shift.
    Fergus, good to have you back.
     
  12. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    prob better to input the codes manually for now , should roll for next time !!

    How's all doin tonite ?
     
  13. fergusrb

    fergusrb Guest

    I was reading one of your threads on this can you tell me what it is about is there a new box coming out or is the other replacement for the starview also where does the file come from is it only suitable for the box or will it work on the starview do you know
     
  14. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    alrite eamo m8 .
     
  15. ryanmg

    ryanmg Guest

    there is a new terestrial box coming out and the new firmware is out on saturday for the box only so says the mods on satdownloads.
     
  16. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    evenin ferg, jetlag( and the sh*ts) gone yet ? lol
     
  17. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Dooby2oon - that gif needs to be removed from your signature ASAP, it's 326kb, Forum Rules are 50kb
     
  18. aidodub

    aidodub Guest

    hi all i have a problem i need some help with i had a clone and an original with the v4 and the 257 on them i was transfering from box to box and all was well,however i gave a freind a lend of the cables to do his but he done it wrong and ended up transfering from his to the one that alreay had it on.so i tried re downloading it but had no joy should i be able to re do it r can u not pls help......
     
  19. ledzep71

    ledzep71 Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just popped back in to say thanks to all the lads n ladies........ finally got me paws on a proper null modem lead this afternoon; did the flash n 'the box' works a dream :)
     
  20. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116

    Creaky Dobby2oon does not have a gif or does he?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page