1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Playing Game Without Disk

Discussion in 'Windows - Games' started by k2skatn, Nov 4, 2006.

  1. k2skatn

    k2skatn Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I may be posting in the wrong thread, but I lost my Warcraft 3 disk, and I want to use my friends disk to install it, but I have my own CD-Key. I know there is a way to play the game without putting in your disk.
    If this is considered hacking or somthing let me, and let the mods close it. But anyways, how do I do this?
     
  2. mangpepe

    mangpepe Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    pm me for that.
     
  3. k2skatn

    k2skatn Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  4. JDaRipper

    JDaRipper Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    noo, you don't need to hack or anything. Im just going to say...learn about Alcohol 120%.
     
  5. k2skatn

    k2skatn Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lol, I have that... I'm so retarted...
     
  6. NFSking

    NFSking Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok you need to get powerISO( http://www.poweriso.com/ ). You install the game with your cd key, then copy it with powerISO and mount it. PowerISO makes the comp think it have a dics in the drive. When you want to play just double click on you desktop icon. Presto
     
  7. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    NFSking,

    Your sig needs to be reduced from the current 80k to at least 50k as per forum rules.
     
  8. corn

    corn Guest

    Ya, just use Alcohol 120% to mount, or use Daemon Tools.
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2006
  9. waglerman

    waglerman Member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    will this work on any disc
     
  10. mangpepe

    mangpepe Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @waglerman

    For sure.
     
  11. ashwin18

    ashwin18 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not if the disc is copy-protected.
     
  12. l3luey

    l3luey Member

    Joined:
    Oct 9, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You can get NOCD/DVD files from here http://www.gamecopyworld.com/ to play your purchased games without the disc inserted.
    Also available are game updates, trainers, cheats etc..
     
    Last edited: Jan 27, 2007
  13. bunny_c

    bunny_c Guest

  14. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,334
    Likes Received:
    120
    Trophy Points:
    143
    mangpepe, edit your sig to conform to forum specs ASAP.
    2. An image-only signature should be less than 50kb in size, and be at most 500 pixels wide and 200 pixels tall.
     

Share This Page