1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

plz help, zone alarm wont start up!

Discussion in 'Windows - Software discussion' started by rav009, Dec 24, 2005.

  1. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    ok so all i did was turn my comp on, and zone alarm pro didnt start up, the only thing that did start up was avg, its set to start up acording to msconfig, has any one got any clue whats going on?
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,213
    Likes Received:
    102
    Trophy Points:
    143
    try re-installing the program
     
  3. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    yeh i tryed some methods before i asked on after dawn, i clean unistalled it and reinstaled, i was surpiresed as i had no luck.
    zone alarm settings are automaticly configured,after an unistall it goes back ot the settings it was at.
    ill try some more methods and see if i have any luck,if it goes to far a system restore should do the trick.

    its just anyoying as i dont know whats wrong with it, the only thing ive done is i reinstalled mozzila firefox witch has also been acting weird taking up 47,000 k from just being on afterdawn(i warn you dont download mozzila firefox optimerzers from anywere except mozzila).

    so what could be causing this problem with zone alarm pro?
     
    Last edited: Dec 25, 2005
  4. tbiggs

    tbiggs Guest

    go download ccleaner and select the registry tab and then scan then fix or delete the results . i have had great luck with this product. just google this - download ccleaner -
     
  5. rav009

    rav009 Active member

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    2,206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    thanks for the replies but its sorted now, removed it in comand prompt and reinstalled it after running a registry mechanic scan.
     
    Last edited: Dec 31, 2005

Share This Page