1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

starview scrambling

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by dw1, Aug 10, 2007.

  1. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    could it be possible when changing codes from 00 to 01 he types 01 instead of using arrows to change from 00 to 01 ?
     
  2. fergusrb

    fergusrb Guest

    it dont matter which way he does it
     
  3. joints

    joints Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry i am very new to this .
     
  4. joints

    joints Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yeah i am just after switching off my box and i turned it back on and the codes are still the same ones .then i exited the menu and the screnn just says scrambled or bad channel. i am not sure wat de problem is . can anyone help me.cheers
     
  5. joints

    joints Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi cacktikid . i appreciate your work . yeah i am from dublin south side and my provider id :ntl
    key number is 00 : A9 86 6E EA 39 EA 09 49
    01: 9E 40 85 78 E7 82 10 06
     
  6. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Ok Simon , try this , you might need to factory set and re-scan

    Menu > Factory Setting
    PIN 0000
    OK to delete

    Turn box off at the back for a minute and turn back on

    English > Installation
    Choose N*L etc
    Automatic Scan
    Press OK
    176 Channels found
    Exit

    Menu 1570
    Turn EMU key ON

    Exit , exit , exit
     
  7. joints

    joints Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi celts it says on the booklet which i received with the box , that i should never delete factory setting . should i still do it...
     
  8. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Well thats what I am advising you to do , its up to you as it is your b0x , I have done several and all worked out ok
     
  9. joints

    joints Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    your an absolute legend i knew a celtic fan would do it for me .thanks a lot. i appreciate it vey much.
     
  10. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    No problem glad your up and running , not bad from a Celtic lady fan huh :)
     
  11. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Easy when you now how well done Celt :)
     
  12. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Thanks Scouser :)
     
  13. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    i wonder what his problem was,could it have been off that far back when all boxes due to frequency change went off.
     
  14. lov3ly

    lov3ly Member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi i hav a star view digital reciever but 90% of my channels hav gone down and are coming up bad or scrambled .. can any one help plz!
     
  15. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    lov3ly
    could be a few things ,if cc changes frequency 4 ch. u lose it,
    so what we have been doing is a factory reset then autoscan ur cc,then emu to on. are u irl/uk based?
     
  16. keithg07

    keithg07 Member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    have u latest codes for star view digi reciever help..............
     
  17. lov3ly

    lov3ly Member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no i dont believe i hav got the lastest codez for the key data ..
     
  18. lov3ly

    lov3ly Member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i am uk based .. my provider is telewest / virgin .. my emu is on... i believe i juz need a key data number to type in and a key number.. my provider code is shown as 5a 01 is this correct ..?
     
  19. sc0user

    sc0user Senior member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  20. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68

Share This Page