1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

STARVIEW UPDATING FIRMWARE - NO CODE BEGGING HERE

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by Celtic71, May 14, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DesB

    DesB Regular member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    2,747
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    If you have a look around here you will get the answers you need!!

    http://forums.afterdawn.com/search/...arview+4&ie=ISO-8859-1&oe=ISO-8859-1&sa=#1581
     
  2. brundj

    brundj Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    alright lads i need help i have got a genie sv box 25x7 vent it is
    api ver..4.00e/E
    boot ver..7.0

    i have put the cpytstar 1.4 on and nothing happend so i restored factory settings and started from scratch then i went and turned the emu on when finished then went strait to sky sports 1 and a few others for it to update but it didnt work

    any ideas boys?????????????????
     
  3. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    read back already answered
     
  4. brundj

    brundj Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im sure i have already read it let me now how far back it is please
     
  5. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    right havent been on in a while but was just doing a few boxes over the last week havent done them in a while and everything went grand with replay lites and eurovox but im trying to do two starviews for my mates and the updating is stuck on 0 % and i tried everything from set the key default to factory reset and ive turned it on and off several times have i missed something since i was last on is it still cryptstar core 400 for the gen starview 1 its doing my head in im regretting i said i would do them for him cos its taking me too long and ive got to be elsewhere any help thanks
     
  6. brundj

    brundj Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have read bark again and i have done every thing
     
  7. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    i lost it lol,stuck on 0% updating in irl yes,try doing all these to see which works for u,power off at back for a min/on , set default key-menu1570-set default key and exit out ,try changing up a channel,try bbc1,discovery, if it is going to work it will move within 10-15 secs,hope u choose the lucky channel first lol
     
  8. D1n0307

    D1n0307 Member

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  9. D1n0307

    D1n0307 Member

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    Had same problem with the new super box. Stuck on 0% for ages. Don't panic. Id say its a bad flash. I was using flash ver7.9, when I got ver8.0 and flashed it then it was all good.

    Let us know how you get on
     
  10. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    tried every channel from 1 to 140 just not happening today a load of me ******* thats what is happening lol ah well this is happening with the box and a starviw 1
     
  11. D1n0307

    D1n0307 Member

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So what flash you using ?
     
  12. tempo2006

    tempo2006 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    632
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have to go ill have a go at it tommorrow . . im using crypstar 400 bin genuine ill try the core 257 tommorrow and see what happens
     
  13. brundj

    brundj Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    right boys i have managed to do it but on one of the boxes say on sky 2 and sky 3 no signal now wot
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,625
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    u can delete those channels and autoscan and see if that works ,what channel did it update on?
     
  15. philgrist

    philgrist Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, Not been on in while. anyways i have starview box, and was wandering if anyone can help as it is currently on API Ver: 4.00e_E , Boot Version 7.0 (it's a 1st gen) and i know i need to update and know what to do just not sure what version it should be on now also can you tell me where to get it thanks
     
  16. philgrist

    philgrist Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

    Sorry people it is a clone 18x7 holes on top thanks again.
     
  17. noelyf

    noelyf Regular member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    2,959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Flash it with the Crypstar V 1.4 - Core 257 bin & you should be sorted.
     
  18. philgrist

    philgrist Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Cheers, Just waiting for channel scan ZZZzzzz lol

    Will see in just few mins.

    Thanks for your help.
     
  19. philgrist

    philgrist Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks everything is working
     
  20. axxxo

    axxxo Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cool, think im the only one up to respond at this hour,let em give out i dare em,good for u anyway man,rock on!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page