1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XP upgrade will not work

Discussion in 'Windows - General discussion' started by drmax, Mar 26, 2009.

  1. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Strange. When I google windows update, it shows me the microsoft url.
    I click on this, and new screen appears in google, with the new url in the address bar, but it does not go to the website. It is not even "working" to go to the website. I've tried several different times, and ways of doing this and no go. I want to get the latest patches. It is a legal legit copy of xp. Not sure that it is registered on my pc, but doubt this would make a difference.
    Auto upgrade is turned on, which would not matter either. I am virus free, as far as I know. Have mcafee on and updated/scanned.
    What gives?
     
  2. dailun

    dailun Active member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    3,132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Sounds like spyware/adware to me.
     
  3. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes, like something is not "wanting" me to add the security patches.
    maybe i'll post this for microsoft to mull over. do you know of a good, free proggy to run/ck my pc? thank you.
     
  4. varnull

    varnull Guest

    yeah.. fdisk XD
     
  5. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    uh, not sure what you mean?
    have researched and will download and run spybot. another source seems to believe it is a malware known as Vundo. i'll look at it tonight.
     
  6. dailun

    dailun Active member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    3,132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I run Spybot and then run Lavasoft Ad-Aware because as good as Spybot is, it doesn't find everything.
     
  7. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hmm...it would appear that any type of spyware software...I am unable to connect to that website. I have done nothing to my system, to have created this, unless I got a bug. F'ing weird.
     
  8. dailun

    dailun Active member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    3,132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    This might be one of those "take a USB key to your nearest Internet cafe' and D/L Ad-aware and Spybot" kind of things. Some malware prevents you from downloading tools to remove them.
     
  9. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well, apparently i'm screwed, for i can't get to any website to download any type removal tool. if i go into "safe" mode, i am not able to get on the internet. strange.
     
  10. drmax

    drmax Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    FINALLY....I got a program "malwarebytes" anti-malware to load, and it found 13 problems, which were the problems. Problems were in the Hkeys, specifically registry key. Now everything is hunky-dory.
     

Share This Page