AfterDawn Forums

Nero 7 Showtime3 "Internal error. Cannot build graph.

This discussion thread has 9 messages.

#1
Hello!

Every time I play a DVD Nero Showtime 3 gives me this error:

"Internal error. Cannot build graph. The application may be installed incorrectly"

What can I do to fix this?

I am running it on WINDOWS 7 Ultimate 64 BIT, and have already reinstalled the app and tried this http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/387555

If anybody has any advice please suggest it.

Thanks

--JB--AKA bib1234
▼▼ This topic has 8 answers - they are below this advertisement ▼▼
AfterDawn Advertisement
#2
As is implied by your linked post, this problem is related to the directshow
codecs, splitters & possible other related filters installed by Nero.

The "graph" it's referring to is the chain of filters that get used when it attempts
to render the file.

Try reinstalling Nero. The other possibilty is an incompatibility between your version
of Nero and Windows 7 64 bit.
#3
Originally posted by davexnet:
As is implied by your linked post, this problem is related to the directshow
codecs, splitters & possible other related filters installed by Nero.

The "graph" it's referring to is the chain of filters that get used when it attempts
to render the file.

Try reinstalling Nero. The other possibilty is an incompatibility between your version
of Nero and Windows 7 64 bit.
Thanks
I already reinstalled Nero still receiving the error message. I do not think the 64bit is an issue as a friend has the same setup as me and showtime works fine.

--JB--AKA bib1234
#4
Then perhaps something from another codec pack is interfering.
Try uninstalling all codec packs and retrying the operation in Nero.
#5
Originally posted by davexnet:
Then perhaps something from another codec pack is interfering.
Try uninstalling all codec packs and retrying the operation in Nero.
i dont use k-lite and any other 3 party codex pack. DVDs work with media player, could it be an issue with the quicktime codex ?

--JB--AKA bib1234
#6
I wouldn't have thought so, but stranger things have happened.
Did you talk to your buddy to see if he had any issues with it?
#7
he has no issues and is using it with quicktime

--JB--AKA bib1234
#8
tried uninstalling quicktime, but the issue still there

--JB--AKA bib1234
#9
According to this
http://forum.my.nero.com/index.php?showt...693&#entry15693

you need a version of Nero newer than 9.4.26. with Windows 7.
This discussion thread has been automatically closed, as it hasn't received any new posts during the last 180 days. This means that you can't post replies or new questions to this discussion thread.

If you have something to add to this topic, use this page to post your question or comments to a new discussion thread.