1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Starview N*L lost Channel

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by ff19510, Sep 16, 2007.

  1. ff19510

    ff19510 Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi has anyone lost signal/frequency on RTE1, RTE 2,TV3, & TG4 N*L West Dublin
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    339500 freq. and yes a few reports coming in lost above chs.
     
  3. gicser

    gicser Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi just had same problem entered 33950 and it worked I tuned the box downstairs and it worked fine and I took it upstairs and pluged it in and picture starts to break up I am trying a reset any ideas Gicser
     
  4. eamo32

    eamo32 Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    601
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    That is quite a common problem. People report doing the scan upstairs, and only get 38 channels, or whatever, but when they bring it downstairs and do a scan, they get the full range.
    It's all down to the signal strength, downstairs where the feed comes in to the house, you have full strength signal, but by the time it gets through your extension cable to upstairs, the signal is degraded.
    You could get yourself an amplifier.

    Take a look at this link, to another thread for a similar problem, and possible solution for you.

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/557151

    Scroll down about 2/3 of the first page, there is an entry by tizler, with a link to a handy little gizmo.
     
  5. gicser

    gicser Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi eamo32 I just changed the connection on the cable feed and its seem to be working Thanks Gicser
     
  6. ff19510

    ff19510 Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for you all your assistance problem resolved
     

Share This Page