1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Replay Lite

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by bloomberg, Apr 30, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. smart31

    smart31 Member

    Joined:
    Apr 10, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all any body know where to get a good high def DVB BOX or any info at all on them,whats best have the replay lite box at the moment is there a HD version of it.
     
  2. kim2008

    kim2008 Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi does anyone know which box that is working in clonmel. thanks
     
  3. bainy88

    bainy88 Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi all

    does anyone else seem to be having a problem with the box??

    All my channels are scrambled!!

    Hope we dont have to wait for a new program again.

    Thanks

    Callum
     
  4. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    they are all down i think

    a case of waiting to see if new k*ys appear or fixes

    keep looking here
     
  5. McGoogsie

    McGoogsie Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey All ,

    Spoke to mate in Vir**n and Br**son has cracked it . All boxes are down all over the counter . We will need either New Firmware or a code .

    :-( I will keep you updated :-(
     
  6. malci

    malci Guest

    Yes they have ripped the firmware apart, as they always eventually do anyway, so will have to wait awhile.
     
  7. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    keys up

    get bigmaq toolbar installed, see other threads, and then find the key icon and install the update key exe

    they on there

     
  8. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    and it has been confirmed to me that they work

    i cannot say myself, as I do not own one

    ;)
     
  9. Elvis64

    Elvis64 Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have downloaded the toolbar & the keymaster but cannot open this file as it is rar file. Any ideas, thanks.
     
  10. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    right click on the rar and choose extract here - will give u info txt file and exe file. u obviously need winrar insatlled on your pc
     
  11. tizler

    tizler Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    TIP

    before u go to change the key - look at CURENT KEY - gives u provider number at the top

     
  12. Elvis64

    Elvis64 Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I got this sorted thanks.
    I see the keys are only updated for the UK. Is Ireland not affected?
     
  13. bainy88

    bainy88 Member

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I tried to download the keymaster but after extracting it, i opened it then it comes up "the application failed to initialize properly (0xc0000135)"

    Any help would be great

    Thanks

    Callum
     
  14. McGoogsie

    McGoogsie Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Does the New Codes work . I have 27 of my staff screaming at me for new codes before they go home tonight .

    Cheers all
     
  15. McGoogsie

    McGoogsie Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey Elvis ,

    Download Winrar from Filehippo.com andthis will exratct the data .
     
  16. Evastar

    Evastar Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    1,658
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Last edited: Nov 27, 2008
  17. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I see that something has happened to peoples' signals or something. Either way the forums are overrun with CODE BEGGARS and i'm having trouble keeping up with all the BEGGING ie Forum Rule abuse so i see no other cause of action but to close them all down, i see even these long-running threads are being abused too.
     
  18. skywatchr

    skywatchr Guest

    Sorry wrong thread ;))
     
    Last edited by a moderator: Nov 27, 2008
  19. Elvis64

    Elvis64 Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks Evastar, thought so.

    Thanks McGoogsie, done that.
     
  20. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Now there's a brief respite in the forum chaos, have reopened this one.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page